Ajánlatkérés

Vállalatunk 2006 óta nyújt tanácsadási tevékenységet vállalati finanszírozással kapcsolatban. A vállalkozás megalapítása azon a felismerésen alapult, hogy Magyarországon minimális számú olyan vállalkozás van, amely összehangolja az ingatlan, vagy eszköz alapú forrásbiztosítást, a banki termékeket és az Európai Unió által nyújtott támogatásokat. Az évek alatt a külső környezettel együtt változott cégünk fókusza is, mára elsősorban az üzleti vállalkozásoknak segítünk vissza nem térítendő támogatást szerezni fejlesztéseikhez, illetve segítjük ügyfeleinket az önerő felkutatásában is.

A pályázatok megírása mellett a projektek menedzselését is vállaljuk. Véleményünk szerint az a legszerencsésebb, ha az ötlettől a megvalósításig részt veszünk a munkában és együtt zárhatjuk a projektet ügyfeleinkkel. Természetesen a beruházási projekt zárása a beruházó cég számára csak a kezdet, ezért a későbbiekben sem távolodunk el, számos ügyfelünkkel folyamatos kapcsolatban maradunk üzleti működésük során. A pályázatok mellett segítünk hitel, garancia ügyintézésben is, valamint pályázatokhoz, banki hitelekhez és egyéb esetekben is készítünk üzleti, valamint pénzügyi terveket. Vállalatunk nevéhez hűen, a jövőben szeretne minél több vállalatot kockázati tőkéhez juttatni, így segítve az innovatív hazai vállalatok fejlődését.

A fenti tevékenységek meghatározása után alakítottuk ki azt a szakértői, tanácsadói szervezetünket, amely minden területen a legmagasabb szinten képes az Ügyfelek igényeit kielégíteni.

Vállalatunk küldetése

A Private Equity mottója, amely szerint „lehetőséget közvetítünk” azt jelenti, hogy nemcsak egyszerűen anyagi javakat, hanem szemléletmódot, gondolkodást is átadunk Ügyfeleinknek. Célunk, hogy a lehetőségeket ne csak mint pénzt, hanem mint összetett támogatási konstrukciót és fejlesztési lehetőséget adjunk az Ügyfeleink kezébe.

Fontos célunk, hogy részt vegyünk a tervezés és megvalósítás folyamatában, együtt gondolkodjunk a legjobb elképzelésekről és közösen találjuk meg az Ügyfél számára leginkább megfelelő szolgáltatást.